Show More
Show More

The large table is based on the reflected ceiling plan, with its curvilinear form and oval skylights, creating a void in the centre of the table. This void is then filled with transparent resin creating a smooth flush table top.

Design:  Lily Jencks Studio [Lily Jencks + Pati Santos]

Resine:  Atelier La Juntana  www.atelierlajuntana.com

CNC:     Mark Angus  www.3dcnc.uk

NEWS

- October 2019 Ruins Studio wins the ABB Leaf Award in the category "Best New Start-Up Practice Project" -June 2019 LJS Quintessentially English: What does it mean to be Native, listed as 1 of 10 unmissable events and exhibitions @ London Festival of Architecture 2019 - 22 June 2019 Talk with Lily Jencks at Cabot Square for 'Quintessential English Garden' as part of the LFA - February 2019 Lily Jencks Studio winner @ SURFACE DESIGN AWARD in the category"Housing Interior Surface" with the project Powis Cloud