TIME TABLE

Location: 

Year:         

Type:           

Client:      

Role:

Designed by:

Dumfries, Scotland, UK

Completed 2016

Furniture

N.D.

Interior Designer

Lily Jencks Studio

Big Table

Small Table

These tables were designed for Ruins Studio to compliment the design concept of layering time. The table top is made out of layered plywood which is sculpted with a CNC machine, based on a curving surface. Cutting through the ply reveals the layers of wood creating a new topography that looks like geological layers laid over time.

NEWS

- October 2019 Ruins Studio wins the ABB Leaf Award in the category "Best New Start-Up Practice Project" -June 2019 LJS Quintessentially English: What does it mean to be Native, listed as 1 of 10 unmissable events and exhibitions @ London Festival of Architecture 2019 - 22 June 2019 Talk with Lily Jencks at Cabot Square for 'Quintessential English Garden' as part of the LFA - February 2019 Lily Jencks Studio winner @ SURFACE DESIGN AWARD in the category"Housing Interior Surface" with the project Powis Cloud - January 2019 Ruins Studio published by TASCHEN in "Homes for our time -Contemporary Houses around the World"  -September 2018 Ruins Studio shortlisted for the "Dezeen Award" in the category Architecture/House - November 2017 Ruins Studio, Scotland wins the "GIA Supreme Award" & the "GIA Award 2017" in the category "Residential"  https://gia-org-uk.squarespace.com/ -June 2017 Talk with Lily Jencks: "LONGEVITY Cure and Care in Creation @ London Festival of Architecture